سیر سیاه طبع 2023-12-15

سیر سیاه چیست؟ بررسی خواص، عوارض و طریقه مصرف سیر سیاه مرهم طب

این امر به حفظ سلامت قلب و عروق، کاهش خطر ابتلا به سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن و کند کردن روند پیری کمک می‌کند. سیستم ایمنی بدن، ارتشی قدرتمند است که شبانه روز برای محافظت از ما در برابر عوامل بیماری‌زا مانند باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها در حال مبارزه است. تقویت این سیستم حیاتی، نقشی اساسی در حفظ سلامتی و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها دارد. راه‌های مختلفی برای تقویت سیستم ایمنی وجود دارد، از جمله داشتن تغذیه مناسب، خواب کافی، ورزش منظم و کنترل استرس. یکی از اجزای تغذیه مناسب، استفاده از مواد غذایی طبیعی است که دارای خواص تقویت کننده سیستم ایمنی هستند.

سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان خاصیت ضد سرطانی قوی دارد، زیرا آنتی اکسیدان، رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند را از بین می برد. همچنین ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور موجود در سیر سیاه نیز نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد. بر اساس پژوهش ها سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده و حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش می دهد. به همین دلیل، افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می‌کنند، بهتر است، از مصرف سیر سیاه در مقادیر زیاد اجتناب کنند. مصرف سیر سیاه در کنار یک رژیم غذایی اصولی، سالم و ورزش می‌تواند به روند چربی سوزی و کاهش وزن کمک کند.

سیر سیاه دکتر بیز

البته فراموش نکنید جهت حفظ ارزش دارویی سیر سیاه می بایست سیرهای معمولی در دمای ثابت شده ای قرار بگیرند و درجه حرارت تحت هیچ شرایطی تغییر نکند. توجه داشته باشید که هیچگاه از ظروف پلاستیکی و ظروفی به غیر از شیشه و یا سرامیک استفاده نکنید چرا که نمی تواند دمای لازم را به سیرهای معمولی انتقال دهد. سپس درب ظرف را محکم بسته و به مدت چند روز در دمایی بین 65_55 درجه سانتیگراد به دور از رطوبت زیاد قرار دهید تا به مرور زمان سیر درون ظرف تخمیر شده و سیاه رنگ شود. باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران و آنهایی که می خواهند مقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود و همچنین با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد یا کمبود خواب مبارزه میکند .

همچنین تحقیقات دیگری هستند که خواص مفید پلی فنول ها را برای سلامت قلب و عروق، سوخت و ساز بدن، پیشیگیری از سرطان، شادابی پوست، سلامت روده ها و پیشگیری از عفونت میکروبی تایید می کنند. یکی از مهم‌ترین فواید پودر سیر برای قلب، توانایی آن در کاهش فشار خون است. مطالعات نشان داده‌اند که ترکیبات موجود در سیر، از جمله آلیسین، می‌توانند به گشاد شدن رگ‌های خونی کمک کرده و در نتیجه فشار خون را پایین بیاورند.

سیر حاوی ترکیبات گوگردی متعددی است که مهم‌ترین آن‌ها آلیسین نام دارد. آلیسین، مسئول بوی تند و طعم خاص سیر است و همچنین، بخش عمده‌ای از خواص دارویی آن نیز به وجود این ترکیب برمی‌گردد. این ترکیب دارای خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد انگلی قوی است و می‌تواند به بدن در مبارزه با عفونت‌های مختلف کمک کند. علاوه بر آلیسین، سیر حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی از جمله ویتامین C، ویتامین B6، سلنیوم و منگنز است که همگی برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی ضروری هستند.

سیر 3 نوع بیابانی، بستانی و کوهی دارد، که نوع معمول خوراکی، نوع بستانی است و به نوع کوهی، موسیر گفته می‌شود که بیشتر از آن در تهیه ترشی استفاده می‌ شود. در جنگ ‌های جهانی اول و دوم نیز از سیر به ‌عنوان ماده ضد عفونی‌ کننده برای پیشگیری از "قانقاریا" استفاده می‌ شد. سیر سیاه التهاب گلو و حنجره را در زمان سرماخوردگی و آلرژی کاهش می دهد و بیماری های تنفسی و آسم را درمان می کند. سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد و اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد. با این حال، اگر از دارو‌های رقیق کننده خون استفاده می‌کنید، بهتر است با پزشک خود صحبت کنید تا بدانید که آیا سیر سیاه برای شما بی خطر و مناسب است یا خیر.

مطالعه دیگری روی موش‌های چاق که از رژیم غذایی پرچرب تغذیه می‌شدند نشان داد که سیر سیاه کهنه‌شده باعث کاهش علائم کبد چرب شد. سیر دارای اثر کم کننده کلسترول خون است که این اثر به‌خوبی در مطالعات روی حیوانات و روی بیماران مبتلا به فشارخون بالا به اثبات رسیده‌است. این اثر مربوط به ماده دی الیل دی سولفید که حاصل تجزیه الیسین است می‌باشد.

این موضوع کاملا علمی و مستند است و می توانید مقاله علمی مربوط به آن را مطالعه کنید. شکل‌گیری التهاب می‌تواند حافظه را دچار اختلال کرده و کارکرد مغز را با گذر زمان بدتر کند. سیر سیاه به جلوگیری از شکل‌گیری التهاب کمک می‌کند و به همین دلیل برای حفظ سلامت مغز مفید است. این روش در واقع از روش‌های خوردن سیر محسوب نمی‌شود، اما برای بهبود عفونت‌های گلو، گوش و دهان بسیار موثر است.

با این حال، قبل از مصرف مکمل‌های سیر، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا از مناسب بودن آن‌ها برای شما مطمئن شوید. به طور کلی، مصرف پودر سیر به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل، می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامتی کمک کند. در کنار مصرف پودر سیر، رعایت یک رژیم غذایی سالم و متعادل و انجام فعالیت بدنی منظم نیز برای حفظ سلامت قلب و عروق ضروری است. با اتخاذ یک سبک زندگی سالم، می‌توانید خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را به طور قابل توجهی کاهش دهید. از جمله خواص سیر سیاهاین است که نسبت به همتای خام تازه خود، دارای غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان‌ها و سایر ترکیبات مفید است.

مطالعات نشان می‌دهند سیر سیاه می‌تواند سطح کلسترول کلی بدن، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسیرید را کاهش داده و همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد. همه‌ی این‌ها به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند. طبع سیر سیاه دکتر بیز نیز مشابه سایر انواع سیر سیاه، گرم و خشک است.

در ابتدا لازم است تا شرایط محیطی جهت طرز تهیه سیر سیاه را مهیا سازیم؛ زیرا آنچه که باعث فرآوری سیر تازه در زمان کم می شود تنها شرایط محیطی در دما و رطوبت ثابت است. بنابراین می بایست یک ظرف درب بسته از جنس شیشه ای و یا سرامیکی را آماده کنید و به ترتیب بوته هایی از سیر را درون ظرف قرار دهید. سیر سیاه می تواند تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری کند؛ مطالعات نشان می دهد در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است. علاوه بر این، سیر سیاه در بهبود روند تولید و همچنین نوآوری محصولات جدید پردازش سیر سیاه توجه مصرف‌کننده را به خود جلب کرده‌است.

واقعیت این است که برخی افراد ممکن است به سیر حساسیت داشته باشند و در صورت مصرف آن دچار واکنش‌های آلرژیک شوند. شما همچنین می‌توانید سیر سیاه را به‌تنهایی بخورید، زیرا در مقایسه با سیر خام طعم ملایم‌تری دارد. به طور کلی، سیر سیاه در مقایسه با سیر خام دارای رنگ سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی و بدون بو است. این فرآورده خاصیت انرژی‌زایی دارد و معمولا از آن به‌عنوان ادویه و چاشنی در غذاها استفاده می‌شود. برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است.

خوب است بدانید که SAC به بدن در جذب آلیسین _دارای اثرات ضد ویروسی، باکتری، انگلی و قارچی _کمک می‌کند. سیر سیاه یک فرآورده‌ی غذایی است که از سیر خام به دست می‌آید و همانگونه که از نامش پیداست، سیاه‌رنگ است و طعم ملایم‌تری هم دارد. این ماده‌ی غذایی فواید زیادی برای بدن دارد و کارشناسان بر این باورند خواص سیر سیاه بسیار بیشتر از سیر معمولی است و منجر به بهبود سلامت قلب و مغز می‌شود و احتمال ابتلا به بیماری‌های گوناگون را کاهش می‌دهد. با توجه به این مزایا، مصرف پودر سیر می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق، کاهش خطر ابتلا به سرطان و کاهش التهاب در بدن کمک کند. قند خون بالا و کنترل نشده در افراد مبتلا به دیابت می‌تواند خطر عوارض ناراحتی‌های کلیوی، عفونت و بیماری قلبی را افزایش دهد. در یک مطالعه در سال 2019 بر روی موش‌هایی که از رژیم غذایی سرشار از چربی و قند استفاده کردند، درمان با عصاره سیر سیاه منجر به بهبود متابولیک مانند کاهش کلسترول، کاهش التهاب و تنظیم اشتهای آ‌ن‌ها شد.

به معنای دیگر، باید از سیر سیاه در کنار سایر خوردنی‌های سالم، سبزیجات کم‌کالری، پروتئین‌های باکیفیت و کربوهیدرات‌های پیچیده استفاده کنید و همچنین ورزش منظم و کافی داشته باشید تا نتیجه بگیرید. یک حبه سیر تازه درشت تقریبا 6 گرم و یک حبه سیر سیاه درشت تقریبا 3 گرم است. سیر سیاه سرشار از ویتامین های C ، B1 ، B2 ، B3 ، B6 ، اسید فولیک ، و مواد معدنی از جمله کلسیم ف منیزیم ، منگنز ، روی ، فسفر و آهن است. تخمیر سیر باعث تغییرات فیزیولوژیکی و افزایش غلظت ترکیبات فعال زیستی در آن می شود.

این ماده‌ی غذایی برای نخستین بار در کشور کره و برای مصارف دارویی به وجود آمد. جدا از مصارف آشپزی و دارویی، این ماده برای تولید نوشابه‌های انرژی‌زا و شکلات هم کاربرد دارد. سیر سیاه یک فرآورده‌ی غذایی است که از تخمیر سیر خام در حرارت و رطوبت کنترل‌شده به دست می‌آید. برای تهیه‌ی سیر سیاه، سیر خام را کم‌وبیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری می‌کنند. پس از این مدت سیر حالت ژله‌ای پیدا می‌کند و مزه آن شیرین و رنگ آن هم سیاه می‌شود. پژوهشی که روی سرطان معده انجام شد، نشان  داده است که مصرف سیر سیاه میتواند حجم و وزن تومورهای سرطان را کاهش دهد.

در دمای ۷۰ درجه، سیر با سرعت دو برابر نسبت به دمای ۶۰ درجه تخمیر می شود. مطابق تحقیقات سیرسیاه در دمای بین ۷۰ تا ۸۰ درجه بهتر تخمیر شده و کیفیت، طعم و رنگ بهتری پیدا می کند. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده نشان داده که سیر سیاه می تواند حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش دهد و پژوهش دیگر ثابت کرده که سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده را کاهش می دهد. سیر سیاه همان سیر معمولی است که تخمیر شده و محصول کشور خاصی نیست؛ بنابراین بذر سیر سیاه وجود ندارد و می تواند در هر کشوری تولید شود. علاوه بر موادی که ذکر شد، سیر سیاه دارای ویتامین C، ویتامین های B شامل B1، B2، B3 و B6، اسید فولیک (ویتامین B9)، کلسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، روی و آهن است. اگرچه خیلی‌ها ممکن است با سیر سیاه آشنا نباشند و تنها از سیر معمولی در خوراک‌های خود استفاده کنند، سیر سیاه می‌تواند یک افزودنی خوشمزه به شمار برود که تنوع بیشتری به غذاهای شما می‌دهد.

اگر آب موجود در سیر کمتر از این مقدار شود سیر خشک شده و خوردن سیر سخت می شود. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند. کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. در این نوشته می‌خواهیم نگاه دقیق‌تری به سیر سیاه بیندازیم و ببینیم این ماده‌ی غذایی چیست، چه فوایدی دارد و چگونه می‌توانید از آن در غذاهای خود استفاده کنید. برای خرید سیر سیاه دکتر بیز، می‌توانید به فروشگاه‌ معتبر بیزما مراجعه کنید.

سیر یک ادویه فوق العاده برای کسانی است که از فشار خون بالا رنج می‌برند. به خاطر داشته باشید که باید مطمئن شوید که میزان مصرف سیر به اندازه چهار حبه سیر در روز باشد. و قبل از شروع مصرف مداوم و روزانه سیر حتما با پزشک خود مشورت کنید.

مصرف سیر به صورت سیر ترشی با سرکه، پختن آن در آب و نمک، مصرف همراه با روغن بادام، کره، گشنیز، سکنجبین و انار ترش به متعادل کردن طبع آن کمک می‌کند. اگرچه ممکن است با سیر خام آشنایی بیشتری داشته باشید، اما سیر سیاه می تواند یک ماده غذایی خوشمزه در رژیم غذایی شما باشد. علاوه بر ویتامین و مواد معدنی گفته شده، سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به سیر معمولی است. آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است. این بوی بد در واقع روش گیاه سیر برای دفاع از خود و خورده نشدن در برابر مهاجمان و حیوانات است. خب حالا این جدول یعنی چه؟  یعنی مواد درمانی و ضدسرطانی سیر (آنتی اکسیدان ها) که پلی فنول ها و فلاونوئیدها هستند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر بیشتر می شود!

اکثر مردم کشورهای مختلف جهان با خواص سیر سیاه کاملا آشنا هستند، به همین دلیل ترجیح می دهند برای دریافت خواص بی نظیرش مداوم از این خوردنی عالی استفاده کنند. سیر سیاه از نظر تغذیه ای با سیر معمولی متفاوت است و فواید سلامتی متفاوتی را ارائه می‌دهد، بنابراین معمولاً در برنامه‌های کاربردی پخت و پز و با کیفیت بالا استفاده می‌شود. شما معمولاً سیر سیاه را به عنوان یک ماده رایج در پخت و وز روزمره پیدا نمی‌کنید، زیرا تولید آن، هم دشوار و هم گران است. سیر سراشار از مواد آنتی اکسیدان است و مصرف آن تاثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری‌ها و سرطان‌هایی مانند سرطان روده، سرطان مثانه، سرطان سینه و … دارد. سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه کاربرد زیادی دارد. در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه، یک رنگ سیاه معمولی، مزه شیرین و بافت جویدنی بدون بوی زننده دارد.

با مصرف متعادل پودر سیر در رژیم غذایی خود، می‌توانید از فواید بی‌شمار آن بهره‌مند شوید. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار می‌دهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود.

در این فرآیند چند هفته‌ای که به واکنش میلارد معروف است، حبه‌های سیر به رنگ سیاه مشخصی تغییر می‌کنند و به این ترتیب سیر نرم‌تر، چسبناک‌تر و شیرین‌تر می‌شود. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است. سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آماده‌سازی‌های موجو در آشپزی مختلف استفاده می‌شود. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام ، طعمی شیرینی دارد ، بافت الاسکیک و قابل جویدن دارد و بدون بو است. اگر شما هم این تصور را دارید که سیر سیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیر سفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند.

این برند با استفاده از روش‌های سنتی و علمی، سیر سیاه با کیفیت بالا را تولید می‌کند که می‌تواند به عنوان یک مکمل غذایی مفید در رژیم غذایی افراد قرار گیرد. می‌توان آن را به غذاهای مختلف مانند سوپ، خورش، سالاد و سس اضافه کرد. همچنین، می‌توان پودر سیر را به عنوان چاشنی برای گوشت، مرغ و ماهی استفاده کرد. اضافه کردن پودر سیر به غذا نه تنها طعم آن را بهبود می‌بخشد، بلکه خواص سلامتی آن را نیز افزایش می‌دهد.

سیر نیز از مواد غذایی است که همواره خواص منحصر به فردی برای آن ذکر شده است. در این مطلب شما را با طبع سیر، مواد غذایی مصلح سیر و فواید مصرف آن برای افراد مختلف آشنا می‌کنیم. طبق دو پژوهش علمی، سیر سیاه باعث کاهش وزن، کاهش چربی شکم، کاهش چربی مضر خون (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) می شود. در یک پژوهش روی موش ها مشخص شد مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته و به طور قابل توجهی باعث کاهش وزن و لاغری می شود. سیر سیاه دارای خواص ضدالتهابی است که می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند. التهاب می‌تواند منجر به بیماری‌های مختلفی مانند آرتروز و بیماری‌های قلبی و عروقی شود.

می‌توانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. کلیه مطالب موجود در سایت بصورت تحقیقاتی بوده و اکیدا توصیه میشود قبل از هرچیز از پزشک خود مشورت بگیرید. میتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهره مند شوید.

سیر گیاهی از تیره‌ی آلیوم (پیاز) که از بستگان نزدیک آن می‌توان به پیاز، موسیر، تره فرنگی، پیازچه، پیاز ولزی و پیاز چینی اشاره کرد. تاثیر سیر سیاه برای موارد دیگر اثبات نشده و بی اعتبار است؛ مواردی مانند درمان زود انزالی با سیر سیاه، خواص سیر سیاه برای مو و برای پوست. تحقیق علمی و مستندی مبنی بر تقویت رشد مو یا درمان ریزش مو توسط سیر سیاه وجود ندارد.

طبق تحقیقات پیشین این ماده پر خاصیت باعث بهبود فاکتورهای چربی خون مانند کلسترول کل، تری گلیسیرید، LDL و HDL می شود. علاوه بر این، سیر سیاه می تواند باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. سیر سیاه فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد و باید به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود.

تاثیر سیر سیاه بر لاغری به واسطه کاهش اشتها از طریق ارسال پیام‌های سیری به مرکز کنترل اشتها در هیپوتالاموس افزایش ترشح هورمون آدرنالین تاثیر آن بر میزان افزایش متابولیسم بدن اتفاق خواهد افتاد. سیر سیاه همان سیر سفید است که در شرایط رطوبت و دمای خاص (حدودا بین 60 تا 80 درجه) بعد از مدت حدود روز به سیر سیاه تبدیل می شود. در این مدت، برخی از ترکیبات موجود در سیر شروع به تجزیه و تغییر و تخمیر کرده و طعم تند معمول سیر سفید به نوعی طعم شیرین تبدیل می شود.

کسانی که آن را مصرف کردند، سطوح آنتی اکسیدانی بیشتری را تجربه کرده و شاخص‌های سلامت قلب بیشتری را در مقایسه با کسانی که دارو مصرف کردند، داشتند. در طب سنتی، سیر سیاه را دارای طبیعتی گرم و خشک می‌دانند و سرکه و آب انار مصلح آن هستند. سیر سیاه همچنین دارای فواید سلامتی زیادی است که بیشتر از سیر خام کهنه نشده است. در این مقاله در مورد خواص سیر سیاه مطالب ارزشمندی را با شما در میان خواهیم گذاشت.

نشان داده شده است که سیر سطح کلسترول بد یا LDL را 10 تا 15 درصد کاهش می دهد. علاوه بر این، خوردن سیر بر سطح HDL یا کلسترول خوب شما تأثیری ندارد. اگر سابقه خانوادگی بیماری قلبی دارید یا از بیماری قلبی رنج می برید، باید سیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. برخی از مواد شیمیایی موجود در سیر معمولی به دلیل کهنه شدن، تجزیه می‌شوند، به ویژه آن‌هایی که مثل آلیسین به سیر، طعم تند و تیز می‌دهند.

سیستم ایمنی بدن را تقویت می ‌کند و به‌ عنوان یک آنتی ‌بیوتیک طبیعی عمل می ‌کند. آلیسین موجود در سیر روی گروه وسیعی از میکروارگانیسم ‌ها مؤثر است زیرا باعث مهار نوعی آنزیم می ‌شود و قابلیت زیستی میکروب ‌ها را دچار اختلال می ‌کند. اسناد قابل توجهی در مورد استفاده آنها از خواص سیر برای خواص دارویی آن وجود دارد.

برای پاکسازی حلق، تنگی نفس و اکثر بیماری‌های عصبی و دردهای مفاصل و عرق النساء و نقرس و امثال اینها بسیار مفید است. سیر حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که از زوال مغز پیشگیری می‌کنند و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهند. امروزه رادیکال‌های آزاد از جمله بزرگترین عوامل بیماری زا محسوب می‌شوند. سیر حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که از سلول‌ها در برابر این آسیب‌ها محافظت می‌کنند. طبع سیر پخته نیز همانند سیر خام گرم و خشک است و با پختن تغییری در طبیعت آن ایجاد نمی‌شود.

سیر سیاه یک فراورده تخمیری از پیاز سیر کامل است که با حرارت و رطوبت و زمان کنترل شده تهیه می شود. سیر به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 – 70 درجه سانتی گرد در رطوبت 80 درصد نگهداری می شود. به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربی های اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند. برگ‌ های آن باریک و نواری شکل به رنگ سبز‌ تیره و گل‌ های آن کوچک و صورتی رنگ هستند که به صورت چتر در انتهای ساقه ظاهر می‌ شوند.

اگر انزال زودرس را تجربه می‌کنید، بهتر است برای مشاوره و بهبود با یک متخصص مشورت کنید. متخصصین می‌توانند در مورد درمان‌های موثر، که ممکن است شامل تکنیک‌های رفتاری، داروها، یا مشاوره باشد، به خوبی راهنمایی‌تان کنند. منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه می‌شود.

همچنین جلوگیرى از ناراحتی‌هاى عمومى قلب و عروق در این بیماران از دیگر فواید مصرف سیر برای بیماران مبتلا به مرض قند است. درجه خشکی سیر متوسط است و سیر تازه مقداری رطوبت دارد و از همین رو خاصیت سیر تازه بیشتر از سیر کهنه است. به طور کلی سیر نیز همانند پیاز دارای رطوبت خوب و در اصطلاح فضلیه است که برای بدن مفید است و حرارتی شبیه حرارت ذاتی و غریزی بدن که عامل حیات است، ایجاد می‌کند.

کاهش چربی‌های خون و نسوج در مطالعاتی که روی حیوانات تحت درمان با رژیم غذائی محتوی پودر سیر یا روغن سیرویاالیسین انجام گرفته به‌ خوبی ثابت گردیده‌است. سیر حاوی چهار ترکیب گوگردی مختلف است که می‌تواند به کاهش التهاب کمک کنند. این فایده می‌تواند شامل درمان برخی انواع بیماری‌های خود ایمنی و همچنین درمان درد‌های روماتیسمی، آرتریت و التهاب مفاصل شود.

این طبع به معنای این است که سیر سیاه می‌تواند به افزایش حرارت بدن کمک کند و به همین دلیل برای افرادی که طبع سرد دارند، بسیار مفید است. طبع گرم سیر سیاه باعث می‌شود که این ماده غذایی به عنوان یک درمان طبیعی برای مشکلاتی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا توصیه شود. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند.

با این حال، سیر سیاه سرشار از اسیدهای آمینه، فیتونوترینت‌ها و آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد. سیر سیاه در واقع از سیر تازه که تحت دما و رطوبت بالا، کنترل شده به دست می‌آید که دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است. استفاده از سیر سیاه به مصر باستان برمی‌گردد و در طب سنتی هند و چین از آن استفاده می‌شده است. خواص این گیاه از دیرباز مورد بررسی دانشمندان و قدمای طب سنتی بوده است. مصرف سیر برای بیماری‌هایی که در اثر بدی جریان خون پیش می‌آید معالج بسیار قوی است. مثل زیادی فشارخون، رماتیسم، ورم مفاصل، تصلب شرائین و پیری‌های زودرس.سیر با قوت تریاقیه‌ی دفع کننده مضرات آب‌های مختلف و هوای آلوده است.

برای خرید سیر سیاه با کیفیت و قیمت بسیار مناسب به صفحه خرید سیر سیاه بروید. فرایند تخمیر شامل استفاده کنترل شده از میکروب‌ها، مانند مخمر یا باکتری، برای تغییر ویژگی‌های غذا است. توجه به این نکته مهم است که این موارد استفاده‌های سنتی هستند و لزوماً توسط تحقیقات بالینی حمایت نمی‌شوند.